Get Anything

Get Anything

By Ardit Hyka

 • Category: Shopping
 • Release Date: 2018-03-13
 • Current Version: 1.1.6
 • Adult Rating: 4+
 • File Size: 7.88 MB
 • Developer: Ardit Hyka
 • Compatibility: Requires iOS 8.0 or later.
 • App Ratings:
  /5 ( 0 App Reviews)
 • Price:
  Free
Advertisement

Get Anything App Details

GET - GentlEnter Technologies is a platform that connects all the businesses and customers in one app. You can swipe your way to: fashion clothes, home and tech products, examine art and get informed by using Infopoints i.e: vacation packages, gym prices etc. Also, GET provides the QR code technology, where customers can scan the righteful code of every business that exists in our platform, to immediately connect with what they offer. They can add them to "Favorites" and try them later on or order them by contacting the business. In short, we exist to strengthen the connection between businesses and customers. # Albanian Në GET ti mund të eksplorosh gjithçka në kohë reale si: veshjet fashion, produkte shtëpiake, teknologjike, elekto-shtëpiake apo arti sëbashku me pikat e informimit si paketat turistike, palestra, qendra kursesh etj. Duke e shtuar tek të preferuarat, mund ta porositësh apo ta provosh personalisht atë tek biznesi në kohën e lirë. GET gjithashtu mundëson teknologjinë QR Code, nëpërmjet të cilës konsumatori mund të skanojë smartkodin për çdo biznes në mënyrë që të lidhet drejtpërdrejt me të. Pas skanimit, automatikisht hapen dhe shfaqen vetëm produktet e atij biznesi në platformë. Nëpërmjet GET ju mund të ndiqni vetëm atë që ju nevojitet për shembull, nëse kërkoj të blej një T-Shirt, mjafton të shkoj tek kategoria Tops apo Activewear. Apo nëse dëshiron të shohësh për smartphone nëpërmjet kategorisë Tech, mund të shpaloset gjithçka. GET është platforma e parë shqiptare që mbledh të gjitha bizneset në një platformë të vetme. Shkurto kohë dhe eksploro gjithçka që duhet nga dyqanet e preferuara.

Advertisement

Get Anything App Screenshots

App Reviews

 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By

keyboard_arrow_up

Advertisement